Welkom!

 

Centraal in Nederland, tussen de twee grootste rivieren in het fruitige land van Maas en Waal, bieden wij ons halfvrijstaand vakantiehuis aan. Een heerlijke overnachtingsplaats voor de wandelaar of fietser op doortocht, maar zeker ook geschikt voor een (langer-) vakantieverblijf! Genieten van de landelijke rust, ontspannen of de omgeving verkennen.

De dijkwoning - met eigen ingang- is gelegen in een rustig buitengebied, met in de nabijheid prachtige uiterwaarden om in te wandelen, of kronkelende dijkwegen en oude dorpjes om op de fiets te ontdekken.

Er is een brasserie op loopafstand. In het centrum van Alphen - twee kilometer verderop- is een kleine supermarkt en een geldautomaat te vinden.

Voor unieke films en interessante links, kijk hieronder op "in de buurt".

 

 

 

De voorjaarsbloesem in de Betuwe, de Tuinen van Appeltern, het Fruitcorso in Tiel of de diverse ambachtelijke dorps- en jaarmarkten. Stoomgemaal, bierbrouwerij, wijnboer of diverse kunstgalerijen: er valt in de directe omgeving volop te ontdekken en genieten.

 

De Gouden Ham in Appeltern, de Lithse Ham en De Zandmeren in Kerkdriel zijn recreatiegebieden waar volop van de watersport op en om de Maas kan worden genoten.

 

Met de auto bent u binnen 25 minuten bij de Vierdaagse van Nijmegen, bij het bruisend carnaval in 's-Hertogenbosch of bij een spectaculaire vliegshow op Volkel; voor elk wat wils op redelijke afstand.

 

Klik op de gele knoppen hierboven voor meer informatie, vragen of contact!

 

 

 

 

Top